Flyveture

I øjeblikket er det klubbens formand der koordinerer klubbens ture, men vi vil meget gerne have et medlem til at overtage denne opgave. Klubbens flyveture er en rigtig god anledning til at komme ud på nogle spændende flyveture sammen med andre medlemmer og samtidig lære fra hinanden, hvordan man bedst planlægger flyveture i ind- og udland.

Turene er tilgængelige både for medlemmer som er piloter og ikke piloter. Som grundregel deler man om udgifterne til fly m.m., hvis andet ikke aftales.

Når det er muligt vil der til  hver flyvetur være en ansvarlig person, som arrangerer turen. Vedkommende sørger for forslag til flyveplanlægning, transport på destinationen, spisning m.m. Klubben byder på morgenmad i klubhuset til alle ture, hvor den ansvarlige person også vil give en briefing om turen. 

For længere ture til udlandet, vil der før turen blive afholdt en briefing om turen, herunder flight planning m.m.

Vi kan kun opfordre alle medlemmer til at melde sig som ansvarlig for at arrangere en tur. Er du interesseret så kontakt formanden.
Efter turen opfordres alle deltagere til at lægge billeder, videoer, kommentarer på vores Facebook side.

Hvor der er en ansvarlig for turen sendes tilmelding til den ansvarlige person med følgende oplysninger:
• Flyregistrering
• flytype
• ledige pladser
• navn på fartøjschef

Tilmeldte fly kan ses på vores Google kalender under aktuel dato for turen. Senest 2 dage før turen vil du modtage informationer om turen fra den ansvarlige person for turen.

Nedenfor et par slides fra en klubaften om flyvning i Sverige og Nordeuropa. 

God tur.

Datoer i 2024DestinationAnsvarlig person
9.- 12. maj 2024I Kr. Himmelfartsferien, den 9.- 12. maj 2024 arrangerer AOPA DMU deres årlige tur, denne gang til Brno i Tjekkiet.
RFK vil ikke lave nogen samlet tilmelding, men opfordrer medlemmer til at melde sig på dette link
Dig selv
17. - 20. maj 2024Vi gentager succeen fra 2023 med en Pinsetur.
Der blev afholdt møde den 8. februar, hvor det blev besluttet at ændre turen til Salzburg - Venedig - Pula - Budejovice. Tilmelding til formanden senest den 26. april. Tur briefing 2. maj.
Michael Rigaud og Per Faldborg Olesen
24. - 25. maj 2024DM i Præcisionsflyvning 2024. Læs mere herDig selv
14. - 15. juniSæby Flyveklub tilbyder i samarbejde med Essens Gaarden en unik oplevelse ud over det sædvanlige i weekenden 14. -15. juni 2024... Læs mere herDig selv
18. august - 1. septemberFlight Fantastic Festival i Odense
Læs mere her
Dig selv

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.