Pilot for en dag

Roskilde Flyveskole tilbyder en prøvelektion, hvor du er piloten. Sammen med en erfaren instruktør får du en introduktion til flyet og hvordan du styrer det.

Du styrer flyet så meget som instruktøren og forholdene tillader det. Ideelt til dig, som lige vil prøve det eventyrlige ved selv at flyve, før du investerer energi, tid og økonomi i at tage et flycertifikat.

Flyvetiden er cirka 40 minutter og prisen er 1.900.- kr. alt inklusiv. Skriv navn, email og mobilnummer nedenfor, og kom med et par forslag til tidspunkter. Vi skal have det til at gå op med at du har tid samtidig med at der er en ledig instruktør og et fly klar. Derfor kan vi ikke garantere at det bliver lige på den dag du foreslår. En af vores instruktører vil kontakte dig for at aftale nærmere.

Du er velkommen til at kontakte en af vores flyinstruktører hvis du har spørgsmål.

Tak for din henvendelse

Vi glæder os til at komme ud at flyve med dig!
En af vores instruktører kontakter dig indenfor et par dage. 

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.