Bliv pilot for en dag

Drømmer du om selv at gribe styregrejet og være pilot? Så har du muligheden i Roskilde Flyveklub, hvor du kan blive pilot for en dag. En af vores erfarne instruktører giver dig en introduktion til flyet og hvordan du styrer det. Så sætter du dig i pilotsædet til venstre, og I taxier ud til startbanen. Sammen med instruktøren gennemgår du start-checklisten. Så får I starttilladelse fra kontroltårnet, og du kører flyet ud på startbanen. Du fører gashåndtaget frem og mærker flyet accelerere. Når I har nået den rigtige fart trækker du rattet tilbage, næsen løfter sig, og du er i luften som pilot. 

Lyder det spændende? Det er det også!

Afspil video

ingen passagerer

Fordi Pilot for en Dag er en rigtig flyvetime, er det desværre ikke tilladt at have passagerer med. Du skal kunne koncentrere dig fuldstændig om flyvningen uden at bekymre dig om hvad andre tænker. 

Hvis I gerne vil være flere i flyet, kan I tage en introduktionstur med en af klubbens erfarne piloter. Dér kan I være op til to sammen med piloten, men får ikke lov til at flyve flyet. 

DIN FØRSTe flyvetime

Dette er ikke bare en sightseeing-tur. Pilot for en dag i Roskilde Flyveklub er en helt officiel undervisningstime med en kvalificeret instruktør efter alle gældende regler. Så hvis du beslutter dig for at gå videre mod et certifikat som privat-pilot har du allerede taget din første flyvetime!

Du er i luften i ca. 40 minutter og prisen er 1.900 kr. alt inklusiv.
Elev og instruktør i cockpit

Dig og din instruktør

Du flyver med en af vores erfarne instruktører som lader dig flyve så meget som forholdene tillader det. Alle vores fly har dobbelt styregrej, så instruktøren kan guide dig og flyve flyet når det er nødvendigt. På denne prøvetime er det instruktøren der betjener radioen så du kan koncentrere dig om at flyve. 

Hvordan kommer jeg i luften?

Du udfylder formularen nedenfor med navn, email og mobilnummer. Kom også gerne med et par forslag til tidspunkter. Vi skal have det til at gå op med at du har tid, det er flyvevejr, og at der er en  instruktør og et fly klar. Derfor kan vi ikke garantere at det bliver lige på den dag du foreslår. En af vores instruktører vil kontakte dig for at aftale nærmere.

kan jeg give en prøvetur som gave?

Selvfølgelig! Skriv at det skal være en gave i formularen nedenfor, så bliver du kontaktet vedrørende betaling og får et gavekort du kan give til den heldige kommende pilot. 

Bestil din "Pilot for en dag" tur her


jeg har lige et spørgsmål...

Herligt! Du er meget velkommen til at udfylde formularen nedenfor, så kontakter en af vores instruktører dig med et svar. Bare spørg løs – de elsker at dele deres entusiasme for flyvning! 

Skriv dit spørgmål her


Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.