Radio kurser

Roskilde Flyveklub afholder løbende kurser i henholdsvis dansk og engelsk radiokommunikation. Nationalt begrænset flyveradiocertifikat (N-BEG) og Begrænset flyveradiocertifikat (BEG).

Det er normalt en forudsætning at man har deltaget i teoriundervisningen til PPL/LAPL før man starter på radiokurserne (minimum fuldført faget Luftfartsret), og engelskkurset forudsætter normalt yderligere, at man først har gennemgået det danske radiokursus, og i øvrigt taler nogenlunde godt engelsk.

N-BEG kurset varer 4 uger med to mødeaftener pr. uge, og afsluttes først med en teoriprøve og efterfølgende en praktisk radioprøve (simuleret flyvetur), og
BEG kurset varer 2½ uge, og afsluttes med en praktisk prøve (simuleret flyvetur). Begge prøver aflægges overfor www.trafikstyrelsen.dk

Priser pr. august 2019
N-BEG kurset inkl. materialer 2.500 kr.
Prøveafgifter + radiocertifikatudstedelse til Trafikstyrelsen 2.175 kr.
N-BEG i alt 4.675 kr.

BEG kurset inkl. materialer 1.800 kr.
Prøveafgifter + radiocertifikatudstedelse til Trafikstyrelsen 1.270 kr.
BEG i alt (forudsat af piloten har bestået radioteoriprøven) 3.070 kr.

Interesserede kan henvende sig til:

Henrik Værø – Fungerende Skolechef
huv@rfk.dk

Du vil blive skrevet på venteliste til det næstkommende radiokursus, og kontaktet senere.

Desuden har vores instruktør Peter Bybjerg Pedersen gennemført et Sprog Assessor kursus og er således godkendt til at foretage forlængelser/fornyelser af ”Language Profiency” for Roskilde Flyveklubs medlemmer. Både på Dansk som Engelsk op til Level 6. – uden udløb. Se under instruktører.

poul
Poul Vedersø Radioinstruktør

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.