Persondatapolitik

Som flyveklub er Roskilde Flyveklub, forpligtet til at beskytte medlemmernes personlige oplysninger, og tager derfor ansvar for sikkerheden af medlemmernes oplysninger meget alvorligt.

Nedenfor kan du læse klubbens politik for behandling af de persondata, som du som medlem afgiver, når du tilmelder dig Roskilde flyveklub, herunder Klubfly.

Målet med den her politik er at skabe gennemsigtighed i forhold til, hvordan klubben indsamler og behandler oplysninger om dig som medlem.

Klubben har stor respekt for dit privatliv og tager derfor rollen som dataansvarlig meget alvorlig. Derfor håndteres al persondata i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder Persondataloven og EU Persondataforordningen (General Data Protection Regulation).

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.