Aktiviteter

Flyveture

I marts eller april afholdes der en klubaften, som vi kalder up & away, hvor der planlægges flyveture for den kommende sommer. Der mangler i øjeblikket en ansvarlig person for koordination af klubbens ture, men indtil videre kan klubbens formand kontaktes formand@rfk.dk.

Klubbens flyveture er en rigtig god anledning til at komme ud på nogle spændende flyveture sammen med andre medlemmer og samtidig lære fra hinanden, hvordan man bedst planlægger flyveture i ind- og udland.
Turene er tilgængelige både for medlemmer som er piloter og ikke piloter. Som grundregel deler man om udgifterne til fly m.m., hvis andet ikke aftales.

Når det er muligt vil der til  hver flyvetur være en ansvarlig person, som arrangerer turen. Vedkommende sørger for forslag til flyveplanlægning, transport på destinationen, spisning m.m. Klubben byder på morgenmad i klubhuset til alle ture, hvor den ansvarlige person også vil give en briefing om turen. 

For længere ture til udlandet, vil der før turen blive afholdt en briefing om turen, herunder flight planning m.m.

Vi kan kun opfordre alle medlemmer til at melde sig som ansvarlig for at arrangere en tur. Er du interesseret så kontakt formanden.
Efter turen opfordres alle deltagere til at lægge billeder, videoer, kommentarer på vores Facebook side.

Hvor der er en ansvarlig for turen sendes tilmelding til den ansvarlige person med følgende oplysninger:
• Flyregistrering
• flytype
• ledige pladser
• navn på fartøjschef

Tilmeldte fly kan ses på vores Google kalender under aktuel dato for turen. Senest 2 dage før turen vil du modtage informationer om turen fra den ansvarlige person for turen.

Nedenfor et par slides fra en klubaften om flyvning i Sverige og Nordeuropa. 

God tur.

Datoer i 2023DestinationAnsvarlig person
TirsdageNordvästra Skånes Flygklubb Höganäs, flygfisk, hver tirsdag kl. 18.00. første gang 30. maj 2023Dig selv
OnsdageVåffelflyin hos Hässleholms Flygklubb sidste onsdag i juni, juli og august 18:00 – 20:00dig selv
LørdageHerning motorflyveklub Hver lørdag kl. 10 er der kaffe og rundstykkerDig selv
1. lørdag i månedenHorsens Flyveklub. Åben flyveplads den første lørdag i måneden fra maj til oktober.Dig selv
TorsdageSå starter Nordals Flyveklub for sæson 2023 af sine Torsdags Fly-inn og Klub aftener. Det sker Torsdag d. 18/5 (Kr. Himmelfart). Nordals Flyveklub byder alle medlemmer og til-flyvende gæster velkomne. Husk at landingsafgiften disse aftener, er indtagelse af 1 stk. kage og kaffe. Meld gerne din ankomst hos Allan Pihl på tlf.: 29 44 27 89, af hensyn til indkøb af Grill mad.Dig selv
1. søndag i månedenMidtjysk Flyveklub. 1. søndag i måneden Kl. 10.00 kaffe og rundstykker (evt. udendørs)Dig selv
1. lørdag i månedenRanders Flyveklub. ÅBENT HUS – 1. lørdag i måneden (april – oktober). Vi inviterer alle med en interesse for flyvning eller dem der blot er nysgerrige, til åbent hus på Randers Flyveplads. Dig selv
Sidste lørdag i månedenVamdrup Flyveklub. Sidste lørdag i hver måned kaffe og morgenmadDig selv
26. augustAir Rally Holbæk Flyveklub. Læs mere herDig selv
16. septemberViborg flyveklub fylder 60 år.

Fra 10.00 - 14.00. Ingen landingsafgifter

Dig selv

Klubaftener

I vinterhalvåret, fra slutningen af oktober til midten af april, afholder klubben ca. hver anden torsdag aften, undtagen i december, klubaftener med foredrag om faglige flyveemner, spændende og interessante foredrag om oplevelser indenfor flyvningens verden samt eventuelle besøg hos interessante firmaer/museer m.m.

Som medlem er man velkommen til at tage en f.eks. god ven/ægtefælle med til en klubaften. Her på siden, i vores Google kalender samt i vores nyhedsbreve kan du se en oversigt over de planlagte emner til vores klubaftener.

Alle aftner starter kl. 18.00 med fællesspisning, som koster 60.- per person. Tilmelding og betaling nødvendig via Mobilpay 28 65 74, senest 3 dage før med angivelse af dato. Hvis andet ikke er anført, starter foredraget kl. 1930.slutningen

DatoEmne
26. oktober 2023De briefing Østrig turen, hvor der vil være mulighed for at se billeder og video. Desuden vil der blive diskuteret hvor vi skal hen i Pinsen 2024. Alle medlemmer er velkomne.
Koordinator: Michael / Per
9. november 2023Regelvældet fra EASA og andre regler. Årlig brush-up og ajourføring mht. især certifikatregler, ops-regler og lufttrafikregler. Hvad skal vi huskes på, hvad er nyt og vigtigt, hvad er på vej.
Foredragsholder: Henrik Værø
23. november 2023Kodeks for Roskilde Flyveklub: Relevante emner fra RFK safety gruppe, med special focus på vedligeholdelse af flyvefærdigheder. RFK/Klubfly medlemmer inviteres til dialog herom.
Foredragsholdere: Christian Zillstorff og Safety gruppen
15. december 2022Julehygge med gløgg /æbleskiver og andre julegodter, hvor vi taler om året der gik og sikkert meget andet. Tilmelding ikke nødvendigt. Er gratis. Starter kl. 19.00. Ellers Ingen klubaftner i december.

Kalender

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.