Informationsmøde: Sådan tager du flycertifikat

Er du interesseret i at tage flycertifikat – eller kender du nogen der er? Vi holder informationsaften 29. august kl. 19.30 i flyveklubben (Lufthavnsvej 30, 4000 Roskilde), hvor du kan få alt at vide om at tage certifikat, om træningsforløbet og hvad du kan som fritidspilot.

Mød to af Roskilde Flyveklubs flyveinstruktører, Henrik og Nikolaj, som fortæller om uddannelsen til privatpilot. Du kan også møde en af flyveskolens nuværende elever og et medlem af Roskilde Flyveklub, som fortæller om, hvad man kan bruge certifikatet når man er pilot med Private Pilot License eller Light Aircraft Pilot License.

Roskilde Flyveklub starter næste hold til september 2024, men du kan allerede nu prøve at komme ud at flyve med en instruktør som “Pilot for en dag” og evt. starte dit træningsforløb som privatpilot. 

Find vej til roskilde flyveklub

Vi bor ved Roskilde Lufthavn, overfor terminalbygningen, Lufthavnsvej 30, 4000 Roskilde.

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.