Velkommen i

Danmarks
Flyveklub

Nyheder fra klubben

flyvekort danmark 2023

Så er der 2023 flyvekort over Danmark

Det længe ventede ICAO Aeronautical Chart Denmark 2023 er udkommet! Hvis du vil have dit flyvekort elektronisk kan du downloade det fra Naviair, og hvis du vil have det på papir kan du købe det hos Aeropartner (ved siden af

Læs mere

OY-TFK er tilbage

TFK er efter knapt fem måneders grounding klar igen med ny motor. Motoren er fredag blevet testfløjet og har fået de første 2 timers kritiske tilkøring. En vis form for tilkøring skal fortsætte, hvilket indebærer følgende: Pas godt på TFK

Læs mere

Færre landingsrunder…

Som du måske har hørt er der blevet flyttet flyveledere fra Roskilde til Kastrup. Det betyder at der mange dage udkommer en NOTAM der siger “Due to lack of ATC staff, landing circuits and schoolflights with approaches and airwork not

Læs mere

Lær at flyve

I Roskilde flyveklub har du mulighed for at lære at flyve. Vi har blandt andet undervisning til PPL (Private Pilot License) og LAPL (Light Aircraft Pilot License).

Er du i tvivl om det er noget for dig eller vil du bare gerne prøve selv at flyve en flyvemaskine så book en prøvetur med en af vores instruktører.

Du kan også læse mere om vores pilotuddannelse og møde vores instruktører

Book en prøvetur

Har du lyst til at prøve hvordan det er at være pilot? Book en prøvetur her!

Jeg er allerede pilot

Hvis du allerede har et flyvecertifikat, så kan Roskilde Flyveklub tilbyde mange spændende oplevelser. Vi er Danmarks største flyveklub med over 500 medlemmer og har 9 fly samt et dejligt klubhus til rådighed for vores medlemmer.

Om sommeren arrangeres ture til ind- og udland og om vinteren har vi klubaftner hver torsdag med fælles spisning samt spændende og interessante foredrag.

I de forskellige menuer på vores hjemmeside kan du finde informationer om vores flyveklub samt melde dig ind i klubben.

Bliv pilot for en dag

Skriv navn, email og mobilnummer nedenfor, og kom med et par forslag til tidspunkter. Vi skal have det til at gå op med at du har tid samtidig med at der er en ledig instruktør og et fly klar. Derfor kan vi ikke garantere at det bliver lige på den dag du foreslår. En af vores instruktører vil kontakte dig for at aftale nærmere. 

Få seneste nyt direkte i din indbakke.

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.

Tak for din henvendelse

Vi glæder os til at komme ud at flyve med dig!
En af vores instruktører kontakter dig indenfor et par dage.