Klubaftner

I vinterhalvåret, fra begyndelsen af oktober til midten af april, afholder klubben hver torsdag aften, undtagen i december, klubaftner med foredrag om faglige flyveemner, spændende og interessante foredrag om oplevelser indenfor flyvningens verden samt eventuelle besøg hos interessante firmaer/museer m.m.

Som medlem er man velkommen til at tage en f.eks. god ven/ægtefælle med til en klubaften. Her på siden, i vores Google kalender samt i vores nyhedsbreve kan du se en oversigt over de planlagte emner til vores klubaftner.

Alle aftner starter kl. 18.00 med fællesspisning, som koster 50.- per person. Tilmelding og betaling nødvendig via Mobilpay 28 65 74, senest 3 dage før med angivelse af dato. Hvis andet ikke er anført, starter foredraget kl. 1930.

DatoEmne
26. oktober 2023De briefing Østrig turen, hvor der vil være mulighed for at se billeder og video. Desuden vil der blive diskuteret hvor vi skal hen i Pinsen 2024. Alle medlemmer er velkomne.
Koordinator: Michael / Per
9. november 2023Regelvældet fra EASA og andre regler. Årlig brush-up og ajourføring mht. især certifikatregler, ops-regler og lufttrafikregler. Hvad skal vi huskes på, hvad er nyt og vigtigt, hvad er på vej.
Foredragsholder: Henrik Værø
23. november 2023Kodeks for Roskilde Flyveklub: Relevante emner fra RFK safety gruppe, med special focus på vedligeholdelse af flyvefærdigheder. RFK/Klubfly medlemmer inviteres til dialog herom.
Foredragsholdere: Christian Zillstorff og Safety gruppen
15. december 2022Julehygge med gløgg /æbleskiver og andre julegodter, hvor vi taler om året der gik og sikkert meget andet. Tilmelding ikke nødvendigt. Er gratis. Starter kl. 19.00. Ellers Ingen klubaftner i december.

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.