Klubaftner

I vinterhalvåret, fra begyndelsen af oktober til midten af april, afholder klubben hver torsdag aften, undtagen i december, klubaftner med foredrag om faglige flyveemner, spændende og interessante foredrag om oplevelser indenfor flyvningens verden samt eventuelle besøg hos interessante firmaer/museer m.m.

Som medlem er man velkommen til at tage en f.eks. god ven/ægtefælle med til en klubaften. Her på siden, i vores Google kalender samt i vores nyhedsbreve kan du se en oversigt over de planlagte emner til vores klubaftner.

Alle aftner starter kl. 18.00 med fællesspisning, som koster 50.- per person. Tilmelding og betaling nødvendig via Mobilpay 28 65 74, senest 3 dage før med angivelse af dato. Hvis andet ikke er anført, starter foredraget kl. 1930.

DatoEmne
28. september 2022Greybird har været så heldige at få besøg af ”Flyve Professoren” Professor James Baldwin, fra Maryland og Emirates Universiteter, der kommer for at fortælle lidt om flyvemaskinen og industriens historie
Eventet er gratis og åbent for alle. Det bliver afholdt på Greybirds sjællandske base i Københavns Lufthavn, på Lufthavnsboulevarden 10, 3. sal, 2770 Kastrup (nær Terminal 2) kl. 16.00-19.00 Tilmelding via dette link.
6. oktober 2022Regelvældet fra EASA og andre regler. Årlig brush-up og ajourføring mht. især certifikatregler, ops-regler og lufttrafikregler. Hvad skal vi huskes på, hvad er nyt og vigtigt, hvad er på vej.
Foredragsholder: Henrik Værø
13. oktober 2022Flight planning i et stort luftfartsselskab. Hvordan foregår det, både når alt går normalt, men også når der opstår uregelmæssigheder i luftrummet. Tidligere senior flight dispatcher i SAS Keld Larsen, som for et par år siden med stor succes holdt foredrag for RFK medlemmerne, fortæller. Keld vil også kort briefe om flyveplaner systemet CRONOS, som Naviair har taget i brug.
20. oktober 2022Efterårsferie
27. oktober 2022Nyt fra Safety gruppen for Roskilde Flyveklub. Relevante emner fra RFK safety gruppe – SMS. Klubflys regler og kodeks herunder bl.a. ”Udgiftsdeling”.
Foredragsholdere: Christian Zillstorff og Safety gruppen
3. november 2022Afventer svar fra foredragsholder
10. november 2022Flyvning i Europa. Michael har fløjet Europa tyndt gennem flere år og har et fantastisk godt kendskab til dette, som har vil fortælle om. Udover dette er klubben i samarbejde med Michael i gang med at se på en klubtur til Østrig sommeren 2023 for at flyve i de Østrigske alper. Dette vil vi også tale om denne aften. Foredraget foregår på engelsk.
Foredragsholder: Michael Rigaud
17. november 2022Simone Aaberg Kærn er en dansk kunstner og pilot. Hun er bl.a. kendt for et portræt af statsminister Anders Fogh Rasmussen og dokumentarfilmen ”Smiling in a Warzone” om hendes flyvning til det krigsramte Afghanistan. Foredragsholder: Simone Aaberg Kærn
24. november 2022Mest for nuværende IFR-piloter og IFR-elever.
• IFR-planlægning med de helt nye regler (træder i kraft 30. oktober)
• Approaches. PBN og GPS.
• Flyets udstyr til IFR. Lidt om avionics opgradering og autopilot.
• IFR currency, IFR-sikkerhed og hvordan man holder sig i træning.
Foredragsholder: Henrik Værø
15. december 2022Gløgg /æbleskiver aften, hvor der udover gløgg / æbleskiver også servers lidt let mad. Tilmelding nødvendig til formanden formand@roskildeflyveklub.dk . Er gratis. Ellers Ingen klubaftner i december.

Nyhedsbreve fra Formanden

Tilmeld dig Roskilde Flyveklubs nyhedsbrev her, hvor du mindst en gang om måneden løbende vil få oplysninger om klubben og andre begivenheder indenfor luftfart. Det er obligatorisk for medlemmer at være tilmeldt, men ikke-medlemmer er også velkommen til at tilmelde sig.